Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Szkolenie Online – „Sztuka Prawdziwego Mięsa”
Abonament
- Qulla
- Gastro Lab
- Szkolenie Online – „Sztuka Prawdziwego Mięsa”
Krótki opis szkolenia
Gotowanie – to sztuka. Naucz się jej pod okiem prawdziwego artysty. Andrzej Andrzejczak, czyli Dr Meat zabierze Cię do swojego świata. Dzięki temu szkoleniu online dowiesz się wszystkiego o mięsie. Stworzysz 16 wyjątkowych dań i nauczysz się 14 przepisów na przystawki, sosy, kiszonki, pikle i inne dodatki. Nasz mistrz nauczy Cię jak wybierać i przygotowywać mięso. Głównym bohaterem będzie wołowina. Zajmiemy się jednak także drobiem, wieprzowiną i owocami morza. Dowiesz się co zrobić by Twoje mięso zawsze było pyszne i soczyste. Nauczysz się tworzyć restauracyjne dania u siebie w domu oraz poznasz tajemnicę streetfoodu. Przygotujemy najlepsze na świecie steki, pieczenie, burgery, a w wielkim finale na talerzu pojawi się Wołowina Wellington. Premiera kursu już 4 czerwca 2022 roku.
Dla kogo jest to
szkolenie?
Co otrzymujesz w tej cenie?
Co zyskujesz po przejściu tego szkolenia?
Poznaj naszego prowadzącego
Andrzej Andrzejczak Dr Meat – Szef Kuchni
Andrzej Andrzejczak, znany jako Dr Meat to jedna z najbarwniejszych postaci na polskiej scenie gastro. Szef Kuchni z blisko 20 letnim doświadczeniem. Po raz pierwszy zrobiło się o nim głośno gdy przygotował kolację na Zamku Królewskim w Warszawie dla samego Baracka Obamy. Podobno był nawet jakiś wynosik 😉 Andrzej od lat odkrywa na nowo i definiuje polski streetfood. Jest także restauratorem, który buduje od zera i zarządza nowymi konceptami kulinarnymi. Wszędzie serwuje najlepszą wołowinę w Polsce. Nakarmił już setki tysięcy osób i przeszkolił setki domowych i zawodowych kucharzy.
Wspólnie z Jerzym Sobieniakiem prowadzi stworzone przez Canal + dwa programy kulinarne „M jak Mięso” i „Zgrillowani”.